Εκδήλωση για την Αιμοδοσία και την Προσφορά στον Συνάνθρωπο

Στα κεντρικά του Ομίλου ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7μμ πραγματοποιείται Εκδήλωση Ενημέρωσης για την αξία και τα οφέλη της Προσφοράς στον Συνάνθρωπο μέσα από τον Αιμοδοτικό Εθελοντισμό στο κεντρικό κτίριο του Ομίλου ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ. Το Διοικητικό Συμβούλιο, επιστήμονες και μέλη του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ» (http://aimatocritis.blogspot.gr/) θα εξηγήσουν με απλό και κατανοητό τρόπο καθώς και με τη χρήση νέων τεχνολογιών τη σημασία που έχει για τη ζωή μας και για το οικείο περιβάλλον μας η καλλιέργεια του εθελοντισμού Αιμοδοσίας ως συνήθειας και ως τρόπου ζωής. Θα γίνει σχετική προβολή και θα ακολουθήσει συζήτηση κατά την οποία θα απαντηθούν όλες οι απορίες και θα εξηγηθούν όλοι οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες των συμμετεχόντων. Η εκδήλωση απευθύνεται στα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του Ομίλου ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ενόψει της Αιμοδοσίας του Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου 2015, ωστόσο μπορούν να την παρακολουθήσουν όλα τα ενεργά και ανενεργά μέλη του Ομίλου καθώς και όποιος άλλος συμπολίτης μας ενδιαφέρεται.

aimatokritis

Ο Όμιλος ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ υποστηρίζει την τακτική Αιμοδοσία του 1ου Σαββάτου κάθε μήνα.

Το Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντών του Ομίλου ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗ σε πρόσφατη συνεδρίαση του αποφάσισε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το συστηματικό έργο που επιτελεί ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Αιματοκρήτη και άλλες εθελοντικές οργανώσεις. Εθελοντές του Ομίλου θα ενώσουν τις προσπάθειές τους με άλλους εθελοντές ώστε το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποί μας να συναντιούνται στη Loggia – το ιστορικό κτίριο – έμβλημα της πόλης μας – να ανταλλάσσουν εμπειρίες και απόψεις, μα κυρίως να προσφέρουν Ζωή με τον Εθελοντισμό τους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής στο κέντρο της πόλης.

aimodosia_loggia

Η Ενημερωτική εκδήλωση θα γίνει από τις 7μμ έως τις 8μμ στον 2ο όροφο του κεντρικού κτιρίου του Ομίλου Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» (www.Aetogiannis.gr) , Έβανς 90 και Πλαστήρα, γωνία, Καινούρια Πόρτα, Είσοδος από Πλαστήρα 1, Τηλ. 2810.33.33.33 – 6955.10.33.10.

Οργανωτική Επιτροπή της μεγάλης Ετήσιας Φιλανθρωπικής Μουσικοχορευτικής Εκδήλωσης

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ολομέλεια της Οργανωτικής Επιτροπής της μεγάλης Ετήσιας Φιλανθρωπικής Μουσικοχορευτικής Εκδήλωσης του Ομίλου ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» την επομένη της Αιμοδοσίας στις 8 Φεβρουαρίου 2015 στις 2μμ το μεσημέρι. Την εκδήλωση θα παρουσιάζει ο Γιώργος Βιτώρος και θα συμμετέχουν ευγενικά οι Ψαραντώνης, Ψαρογιάννης, Μιχάλης Κουνάλης, Βαγγέλης Πυθαρούλης, Ηλίας Χορευτάκης, Λάμπης Ξυλούρης, Νίκη Ξυλούρη, Μουσικοί Χρονοναύτες, Στιβακτάκης, Τζανής, Μανώλης Πετράκης κ.α. Όλα τα έσοδα της Εκδήλωσης διατίθενται για την λειτουργία του «Ξενώνα Αγάπης» στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, του οποίου οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Όσοι έρθουν μπορούν να κρατούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα (ακόμα κι από το σπίτι) ή ρούχα – παιχνίδια – σχολικά που δεν χρειάζονται.

Aetogiannis Logo

Μετά την ολοκλήρωση της Οργανωτικής Επιτροπής θα ακολουθήσει προγραμματισμός των πολιτιστικών αποστολών εκπροσώπησης της χώρας μας από τον Όμιλο ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του εξωτερικού. Το ίδιο βράδυ και με την ολοκλήρωση των εργασιών των συναντήσεων θα ακολουθήσει επίσκεψη του Ομίλου σε Πολιτιστικούς Συλλόγους της Ενδοχώρας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: