Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Προσφορά Ζωής

Τριήμερη δράση για την Εθελοντική Αιμοδοσία

001.jpg

Εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων ‘ΑιματοΚρήτης’, οι Σπουδαστικοί Σύλλογοι του ΤΕΙ Ηρακλείου και ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ».

002.jpg

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 από τις 9:30 έως τις 13:30 στο ΑΤΕΙ Ηρακλείου (Κεντρική Είσοδος και Αμφιθέατρο Σμυρνάκη) ενώ οι ενημερωτικές -προς το κοινό- εκδηλώσεις ξεκίνησαν από το πρωί της Τρίτης 13 Οκτωβρίου.

006.jpg

Πρόκειται για ένα τριήμερο που στόχο έχει την ουσιαστική ευαισθητοποίηση ιδίως των νέων για την αύξηση του ποσοστού των τακτικών εθελοντών αιμοδοτών στη χώρα μας και την ενίσχυση με μονάδες αίματος των μεγάλων νοσοκομείων του νησιού.

007.jpg

Ο Όμιλος «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» ανταποκρινόμενος για άλλη μία φορά στο κάλεσμα των Εθελοντών Αιμοδοτών θα εκπροσωπείται από δεκάδες μέλη της Εθελοντικής του Ομάδας που θα βρίσκονται στο χώρο για να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους. Ειδικά την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου Εθελοντές και Χορευτική Ομάδα με μουσική και χορό θα μετατρέψουν την αιμοδοσία σε μια πραγματική γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης.

009.jpg

Καλούνται όλοι όσοι μπορούν να αιμοδοτήσουν να συμμετέχουν σ’ αυτήν την πολύ σημαντική κοινή προσπάθεια και προσφέροντας μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο τους να χαρίσουν ένα πολύτιμο δώρο ζωής για τους συνανθρώπους μας!

013.jpg

Ωστόσο και όσοι δεν μπορούν για διάφορους λόγους να δώσουν αίμα μπορούν να ενταχθούν ή να υποστηρίξουν με οποιονδήποτε τρόπο το έργο του Συνδέσμου Αιμοδοτών «ΑιματοΚρήτης» ή την Εθελοντική Ομάδα του Ομίλου Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» συμμετέχοντας σε μία από τις πολλές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: ΑιματοΚρήτης: 2815006095 (aimatocritis.blogspot.gr) , ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: 2810.333.333 (www.Aetogiannis.gr)

Keep_Calm.jpg

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: