Εκδήλωση για τις Εορτές και την Τρίτη Ηλικία

Με το Μουσικό Γυμνάσιο και τον  Όμιλο «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ»

Σε εκδήλωση που οργάνωσε η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΗΡΑ 2» στις Κάτω Γούβες του Ηρακλείου συμμετείχε ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ».

1.jpg

Η ημέρα ήταν αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία καθώς οι ηλικιωμένοι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη συντροφιάς και ψυχαγωγίας ιδιαιτέρως την περίοδο των εορτών.

 2.jpg

Στην εκδήλωση πρωτοστάτησε το Μουσικό Γυμνάσιο Ηρακλείου, σύνολα του οποίου τραγούδησαν κάλαντα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.

3.jpg

Οι μαθητές μουσικοί συνοδευμένοι από τους Καθηγητές τους απέδωσαν πολλά παραδοσιακά τραγούδια και μουσικά  «ταξίδεψαν» πίσω στα παιδικά και νεανικά τους χρόνια τους ηλικιωμένους που είχαν την τύχη να συμμετέχουν στη γιορτή.

 4.jpg

Οι μουσικοί του Μουσικού Γυμνασίου συνόδευσαν επάξια την αντιπροσωπεία χορευτών του Ομίλου «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» η οποία υποστήριξε με όλες της τις δυνάμεις την εκδήλωση παρόλο που το μεγαλύτερο τμήμα του Ομίλου βρισκόταν εκτός Κρήτης και εκτός Ελλάδος.

5.jpg

Μουσικοί και χορευτές απέδωσαν ευρύτερα διαδεδομένους και παλαιότερους, «ξεχασμένους» χορούς της Κρήτης δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα παραδοσιακού γλεντιού όπως τα παλιά χρόνια.

6.jpg

Οι ηλικιωμένοι με την παρότρυνση της Κοινωνικής Λειτουργού, του προσωπικού του Ξενώνα, μουσικών και χορευτών αντάλλαξαν ευχές, τραγούδια και μαντινάδες λόγω των εορτών και του νέου έτους.

7.jpg

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: